Hyundai

一次過自動泊L及S位

Aug 09, 2017Comments off

當自動輔助泊車技術越來越普及,是時候要測試每個品牌的泊車技術了。

2017 Hyundai Kona Iron Man edition

韓式時尚小型SUV

Jun 15, 2017No Comments

現代日前發布了旗下首款小型城市SUV,新車將於明年首季在港開售。

2017 Hyundai Kona

全新現代Kona率先睇

Jun 13, 2017Comments off

韓國車近年極速發展,不過在小型SUV市場,Kona未免出現得有點遲,但就因為遲而更加了解市場,在設計及設備上更加有備而戰。

2017 Hyundai Kona

現代Kona進軍小型SUV市場

Jun 13, 2017Comments off

面對越來越重要嘅小型SUV市場,現代汽車終於推出全新Kona,對應呢個快速增長嘅市場。

Hyundai IONIQ hybrid

油費慳一半-Hyundai IONIQ Hybrid

May 03, 2017Comments off

出入新界,當然考慮買部省油的汽車,Hyundai IONIQ集操控樂趣與慳油與一身,今個五月六日及七日,元朗錦繡有現代車展,把握機會,$258,000出車。

車展情報 – 現代Grand Starex錦綉花園車展...

May 03, 2017Comments off

車廂空間十分寬敞嘅Hyundai Grand Starex,配170ps馬力2.5公升直4柴油共軋引擎,搭載5前速+/-自動波,每公里油費唔使1蚊,新車售價HK$355,000。

Hyundai i20 試車影片

Jan 20, 2017Comments off

完全實用型掀背小車,售價17萬有找,牌費在1500c.c.級別之內,適合新牌及精打細算的小家庭。

2016 Hyundai Ioniq hybrid

2016 Hyundai Ioniq評測影片

Dec 09, 2016Comments off

市場上適合作為家庭車的hybrid一直只有豐田Prius,現代Ioniq的出現,除了增加了hybrid家庭車的選擇之外,較便宜的售價,也可以進一步令hybrid車更普及。

86%

慳油舒適

混能韓星Hyundai IONIQ Hybrid

Dec 02, 2016Comments off

提起Hybrid,第一時間你會諗起邊部車? 從今日開始,多了一個韓底新選擇 — 艾安歷。

教宗都話正 Hyundai Santa Fe Premium

Nov 10, 2016Comments off

以前,SUV被部分人睇死唔玩得耐; 以前,Hyundai都被部分人睇死造唔出靚車; 結果,事實勝於雄辯。

error: Content is protected !!