Volkswagen

貪得無厭 Volkswagen Tiguan 330 TSI 4MOTION Trai...

Aug 09, 2017No Comments

如果可以變得更好更完美,有時等耐少少都係值得的。

VW Tiguan

Volkswagen公佈上半年全球交車量

Jul 26, 2017No Comments

Volkswagen公佈上半年全球交車量,在全球共交付了2,935,100輛新車予客戶,數量較上年同期微升0.3%。

型咗潮咗Volkswagen Golf 280 TSI GT Sport...

Jul 03, 2017No Comments

出咗幾年,係時候轉個靚妝,加啲潮物落去刺激下大家。

點用先最正?Volkswagen Multivan Kombi Premium...

Jun 08, 2017No Comments

呢個價,選擇的確有好多,不過要有咁大空間,開埋張圓枱都仲可以咁鬆動,似乎又真係無邊部得。

歐陸風味Volkswagen Caddy Maxi

May 25, 2017No Comments

大部分輕型客貨車的外形都是四四方方,車廂布置沉悶;而新一代Caddy除了造形具備時代感之外,中控台亦偏向房車化。

小改款Golf公布售價

May 20, 2017Comments off

第7代福士Golf小改款正式在香港推出,新車配備數碼化顯示屏及控制台,售價由港幣$209,980起。

大家庭的SUV

May 17, 2017Comments off

想要SUV的豪邁形象,又要有7人車的實用性,擁有7座位的Tiguan Allspace,可能是你杯茶。

2020福士智能電動車

Apr 23, 2017Comments off

世界在變,汽車也要變,福士表示新世代電動車嘅變化就像智能手機,汽車將會是擁有四輪的流動平板電腦。

Auto Shanghai a2017 - Volkswagen Group Media Night

福士推出全新I.D.電動車品牌

Apr 19, 2017Comments off

在上海車展亮相的I.D. CROZZ Concept,已是I.D.電動車家族的第三款coupe線條的SUV電動概念車,廠方預期將於2020年量產。

Auto Shanghai 2017 - Volkswagen Group Media Night

上海車展現場直擊 – 福士集團之夜...

Apr 19, 2017Comments off

福士集團之夜,邀請了全球超過400位傳媒到訪,除了公布I. D. 電動車大計,也透露了未來在中國市場的發展。

error: Protected Content