Caltex

又係時候可以添加一支加德士Techron Concentrate Plus汽油添加劑...

Dec 26, 2018Comments off

假如你發覺座駕加速不暢順,耗油量又增加的話,很明顯你的座駕引擎內部已積聚不少沉積物,是時候要用加德士Techron特勁汽油添加劑做一次深層清潔了。

又要座駕跑得快,又要行車更慳油?...

Jul 27, 2018Comments off

每次聽到有車主話架車加速越來越冇力,耗油量越來越高,貓貓都好想話畀佢地知,只要入加德士特配 Techron 汽油,就能夠提升燃油效益,幫助引擎發揮最佳表現。

Caltex Techron 汽油添加劑 – 爽一爽副V8引擎...

Jul 03, 2018Comments off

今次貓貓請來讀者試車Caltex Techron Concentrate Plus汽油添加劑,加入黃金無鉛氣油中,然後爆一爆,清潔一下引擎,爽朗感覺又回來了。

用優質汽油│部車真係襟用啲│特輯...

Feb 02, 2018Comments off

想部車行得順啲,襟用啲,用質素好嘅汽油係好重要 !

令引擎長保青春

Nov 27, 2017Comments off

當發覺座駕動力逐漸欠爆發力, 是時候要用Techron® 特勁汽油添加劑, 令引擎回復青春。

為引擎通波波 – 加德士 Techron® 特勁汽油添加劑 –...

Dec 13, 2016Comments off

當新車落地行駛了幾年,引擎動力就逐漸欠爆發力,是時候要用Techron特勁汽油添加劑,讓引擎回復青春。

讓引擎回復青春 – 加德士特勁™汽油添加劑...

Aug 14, 2015Comments off

汽車用上一段時間後,即使有定期檢修,性能總是大不如前,皆因引擎內的積炭,令燃燒效率下降。一樽加德士特勁™汽油添加劑,讓引擎性能回復青春。

再接再厲試真啲-加德士特勁™汽油添加劑...

Aug 12, 2015Comments off

鳴謝加德士再出六樽特勁™汽油添加劑 355ml,它有效清潔引擎內的積炭,充份燃燒每滴燃油,令引擎回復精神狀態。留意今晚Facebook post,一齊加入貓貓試用團。

加德士特勁™汽油添加劑

Aug 08, 2015Comments off

加入貓貓試用團,一齊試真啲。今次帶給大家,是全新加德士特勁™汽油添加355ml,它能清潔引擎內噴油咀、進氣閥和燃燒室內的積炭,充份燃燒每滴燃油,令引擎回復精神狀態。

error: Protected Content